Al velen gingen jou voor:

Debra
15 kg afgevallen
6 maanden samen naar een gezond gewicht

 

In februari 2021 ben ik gestart bij Marissa met als doel afvallen en een gezonde leefstijl aanwennen. Na de intake en het observeren van mijn eetdagboek heeft Marissa een advies op maat geschreven met daarbij een weekmenu. Samen hebben we doelen opgesteld. In de eerste weken had ik wekelijks een consult, nu is dat elke 1-2 weken. Tijdens dat consult bespreken we mijn gewicht, evalueren we de status van mijn doelen en stellen we eventueel nieuwe doelen op, doorlopen we mijn successen en mijn valkuilen. Marissa helpt mij om die valkuilen te herkennen en om bestaande ongezonde patronen te doorbreken. We stellen kleine doelen op die makkelijker te behalen zijn dan één groot doel, dit stimuleert en motiveert dan ook enorm!

Ik ben nu 3,5 maand verder en 15kg lichter.

De resterende 2,5 maand ga ik met Marissa vooral werken aan mijn mindset. Qua voeding en beweging kan ik zeggen dat ik veel patronen heb doorbroken en nieuwe gezonde gewoontes eigen heb gemaakt. Alles draait om balans dus af en toe is er ook gewoon ruimte voor dat taartje of patatje.

Ik voel me energiek en fit en daardoor heb ik er ook alle vertrouwen in dat de laatste 12 kilo’s er ook af zullen gaan.

Yvonne
20 kg afgevallen
6 maanden samen naar een gezond gewicht


Lijnen heb ik al heel vaak gedaan, ik val slecht af door een trage schildklier en trage stofwisseling… Noem alle diëten maar op en ik heb het geprobeerd. Ik ben een meester in het jo-jo’en zei ik altijd. Sapkuur, brooddieet, shakes , Montignac, Sonja Bakker en ook naar een diëtiste geweest. Met sommige had ik zeker resultaat maar helaas niet voor lang, ik kwam meestal het dubbele weer aan.

Totdat ik van Marissa de hulp en de tools kreeg die ik dus echt nodig had. Het gaat bij Marissa om het veranderen van je eetgewoontes en je leefstijl. Daardoor ben ik nu eindelijk blijvend aan het afvallen. Ik voel me veel fitter en het voelt zeker niet als lijnen. De app is mijn houvast op de momenten dat ik Marissa niet spreek. Ik vul nog steeds mijn eetdagboek in zodat ik zeker weet dat ik niet te veel of te weinig eet. De berichtjes die ik krijg zijn ook heel motiverend, en soms precies op het goede moment. 

Marissa heeft me ook aan het koken gekregen, dit is geen hobby van mij waardoor ik snel naar het verkeerde voedsel greep. Marissa leert mij plannen en ik heb veel heerlijke makkelijke en vooral gezonde recepten gekregen.

Ik ben super blij met alle hulp en tools die ik krijg van Marissa. Ik denk er over na om na de 6 maanden te verlengen naar 12 maanden. Ik wil hier echt voorgoed mijn leefstijl van maken en de app blijven gebruiken. 

Leon
24 kilo afgevallen
12 maanden samen naar een gezond gewicht

 

Als ik terug kijk heb ik veel crash diëten gedaan. Door de begeleiding van Marissa weet ik nu, dat ik mijn leefstijl moet veranderen voor een blijvend succes.

Marissa helpt mij van mijn suikerverslaving af, waardoor er nu al bijna 2 maanden een doosje chocolade in de kast staat en ik daar helemaal geen behoefte aan heb. En als ik die behoefte wel heb, dan bespreek ik dat met haar. Ik eet gezond en voel me nu al veel fitter. Door een goede balans en soms wel lekker uit eten te gaan is het zelfs helemaal niet meer moeilijk om af te vallen. 

De recepten die ik krijg van Marissa zijn snel te maken en heerlijk, ik eet nu dingen die ik voor de begeleiding nooit heb gegeten.

Ik heb voor een jaar begeleiding gekozen omdat ik deze nieuwe leefstijl voor altijd wil behouden. Als ik mijn streefgewicht heb behaald, heb ik nog hulp nodig om dit echt te gaan volhouden. 

Ik ben nu bijna 3 maanden bezig en weet zeker dat het samen met Marissa en de app die ik kan gebruiken gaat lukken. Zij zijn mijn stok achter de deur die ik eerder nooit had. 


‘Maar de feestdagen komen er aan!’ ‘Jij en niet snoepen?’ ‘Dat hou je nog geen week vol!’ Inmiddels is 2021 begonnen en kan ik je zeggen dat ik heerlijk heb gegeten tijdens de feestdagen, vrijwel niet meer snoep en het me ook echt tegen staat als ik het wel doe (say what?) en het dus al anderhalve maand vol hou. Ik begrijp de opmerkingen heel goed, want tot voor kort zei ik precies hetzelfde. Altijd smoesjes verzinnen en altijd de welbekende ‘vanaf maandag ga ik écht gezond eten..’. 

Tijdens mijn zwangerschap(sverlof) at ik heerlijk voor twee en vond ik dat ik het wel verdiende. Tot op zekere hoogte ben ik het daar nog steeds mee eens, maar newsflash: ook gezond eten kan leuk, lekker en genieten zijn! Ik heb nog nooit zoveel in de keuken gestaan als de afgelopen weken, vind het heerlijk om recepten uit te proberen en (online) boodschappen doen is een feestje. Dank @lifestylecoachmarissa voor de begeleiding, de inspiratie en alle tips. We zijn pas net begonnen en nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik kijk met trots terug op de afgelopen periode.
Wat zo fijn is aan Marissa is dat ze er echt 24/7 voor jou! Mocht je vragen of even een moeilijk moment hebben, dan kun je Marissa altijd appen of bellen. Ze zal je altijd te woord staan en net de juiste steun geven die je op dat moment nodig hebt. Wat enorm prettig is zijn de verschillende recepten die je ontvangt in je eigen persoonlijke omgeving op je telefoon. Dankjewel @lifestylecoachmarissa voor je begeleiding en steun. 🙏🏻

 

 

De begeleiding van Marissa was voor mij de missing link in mijn streven gezonder te gaan eten en drinken en uiteindelijk wat kilo’s af te vallen.
Ik had gewoon een stok achter de deur nodig.
De begeleiding van Marissa bestaat uit consulten, waarbij onder meer de meting plaats vindt en ik mijn vragen stellen kan.
Ik ontvang heel nuttige adviezen en waanzinnig leuke recepten, die makkelijk uit te voeren zijn.
Heel blij ben ik met een app. met daarin meer informatie en o.a. een dagboek waarin ik mijn dagelijks eetgedrag opteken.
Na 7 weken ben ik ruim 4 kilo afgevallen en dat voelt erg prettig
Ben heel tevreden en eet ook nog eens hartstikke lekker.

 

 

Mijn vrouw en ik zijn goed door Marissa geholpen. Zij heeft ons laten zien dat als je gezond en genoeg eet en daarbij beweegt het vanzelf gaat. Wij hebben ingezien dat het ook anders kan dan streng lijnen. Marissa heeft ons geholpen bewust te worden van wat we in ons mond stopten. Deze nieuwe leefstijl heeft ons al veel voordelen opgeleverd en nemen we voor altijd mee.

Marissa, bedankt voor alles.

 

 

 

Voor ik besloot met Marissa te starten had ik 10 dieten achter de rug was ik jaren aan het schommelen in gewicht. Marisa heeft mij geleerd om inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en het probleem vanuit de kern aan te pakken. Het is fijn om te weten dat een gezonde leefstijl ook via een andere manier aangepakt kan worden in plaats van een dieet. Alles kunnen eten, maar leren remmen doordat je inzicht krijgt in wat en hoeveel je eet. Marissa is een zeer prettige coach om mee samen te werken. Ze luistert naar je en staat er voor je wanneer je haar nodig hebt. 

 

 

 

Marissa is echt een aanrader, echt een fijne coach! Ze ondersteund me om mijn persoonlijke doelen te behalen. En zoeken samen naar oplossingen voor mijn valkuilen.
Zij heeft me veel meer inzicht gegeven in gezonde voeding.
Zij zorgt voor alle nodige informatie die je kan helpen om een nieuwe levenstijl te ontwikkelen zodat je die daarna dan ook kan vasthouden.
Ik ben nu een aantal weken bezig en voel mij al een stuk fitter en vooral lekkerder in mijn vel. Een daarbij komend voordeel is dat ik nu eindelijk gewicht begin te verliezen wat met diëten al die jaren niet is gelukt!

 

 

 

Ik ben sinds 3 maanden onder begeleiding van Marissa en wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen, ik ben inmiddels al wat kilo’s kwijt maar wat belangrijker is is dat ik mij veel beter voel. Ik had echt deze stok achter de deur nodig, het is zo fijn hoe Marissa je begeleid naar een gezonde levensstijl. Laatst had ik een dipje, berichtje gestuurd en meteen een mooi motiverend berichtje terug. Fijn dat er een kort lijntje is en dat ze er is als je even wat extra’s nodig hebt. Ze denkt altijd mee, het is een topper.