Hi!

Mijn naam is Marissa, geboren in 1994 in het mooie Rotterdam en ik ben sinds 2016 gediplomeerd gewichtsconsulente, voor zowel volwassenen als kinderen. Ik ben getrouwd in 2017 en sinds 2018 moeder van een zoon.  

In mijn tienerjaren heb ik lang niet goed in mijn vel gezeten, veel gejojo’t in gewicht en zeker niet de juiste mindset. Noem het een ongezonde relatie met voeding, beweging en gezondheid. Het was namelijk zwart of wit, en niets daar tussen in. Na lang zoeken, in gewicht aankomen, afvallen, vallen en opstaan heb ik toen uiteindelijk een balans gevonden en kwam ik vanzelf op een gezond gewicht. Toen het een tijdje goed ging met mij voelde ik het verlangen om anderen ook te helpen naar een fitter en gezond leven, aangezien de voordelen wat het meebracht me zo ontzettend goed beviel. En zo kwam ik bij de opleiding voor gewichtsconsulenten. 

De specialisatie voor kinderen heb ik gedaan omdat ik wist hoe schrikbarend de cijfers zijn van kinderen met overgewicht in ons land. Ik hoop op deze manier hele gezinnen te kunnen helpen naar een gezonder gelukkig leven. Dat is wat ook mij gelukkig maakt. 

Door de jaren heen merk ik dat mensen het in deze tijd erg moeilijk vinden om alleen een gezond gewicht te bereiken, overal om ons heen is eten te vinden, de verleidingen zijn te veel en te groot. Hier is veel meer voor nodig dan alleen het volgen van een tijdelijk dieet, het is een mindset die je moet creëren om dit te kunnen weerstaan of hier af en toe aan toe te geven. Daarnaast zijn er zoveel meningen, ‘wetenschappelijke onderzoeken’ en theorieën over afvallen en gezond eten dat we door de bomen het bos niet meer zien. 

Ik wil jou graag op een makkelijke manier helpen en laten zien dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. Het maakt niet uit waar je woont of hoeveel tijd je hebt. (No excuses!) Als online gewichtsconsulente zorg ik dat een gezonder leven of gewichtsverlies voor jou, waar je ook woont, haalbaar is. Laten we samen werken aan een gezondere toekomst!

Veel liefs,

Marissa